Aktuellt

Aktuellt

Smaka på Italien med yoga 25-30/8

Nu är det återigen dags för Ulla Conti och mig att välkomna en grupp att följa med för att "Smaka på Italien med yoga"! Det blir fjärde gången vi reser till våra vänner på den genuina gården Agriturismo La Campana och vi längtar redan till augusti :) Jag guidar genom 1-2 yogapass/dag och Ulla är vår fantastiska guide på plats. Vi besöker vackra stränder och en medeltida by, vandrar i bergen och njuter av utsökt mat och dryck. En kravlös resa för alla sinnen med utrymme för både aktivitet och vila.

Resan är nästan fullbokad då många på intresselistan till årets resa har bokat sig. Vi har ett dubbelrum och en plats i ett trippelrum kvar att erbjuda, förhoppningsvis kan vi få loss ytterligare två dubbelrum. Information, program och bokning på arrangören Resias hemsida: https://www.resia.se/gruppresor/delta-i-gruppresa/smaka-pa-italien-med-yoga

Nyhet: yoga med mig på "My Training" Uppsala

Fr.o.m. 1 mars leder jag en klass på "My Training Women" på Vattholmavägen, fredagar kl 9-10. Är du redan medlem eller funderar du på att bli? Då ses vi där :)

Vårens kurser

Kurserna förutsätter lite yogavana men jag instruerar både med rösten och kroppen och alla praktiserar efter sina förutsättningar och dagsform. Klasserna innehåller medveten andning, varierade asana/kroppspositioner, yoga nidra/djupavslappning och vi avslutar med en kort, sittande meditation. Kvällskurserna äger rum på ”Vital med yoga” i Kålsängsgränd 10A. Förmiddagspasset på torsdagar äger rum på "WinWin Yoga", Svartbäcksgatan 23 (inne på gården).

Kurstider
Måndagar kl 17.15-18.45 (fullbokad)
Måndagar kl 19-20.30
Torsdagar kl 10-11.30
Torsdagar kl 19-20.30

Kursveckor och avgifter
Period 1: v 3-16, period 2: v 18-25 (torsd 30/5 och 6/6 utgår pga. röda dagar och dras ifrån kursavgiften)
Avgift period 1 och 2: 3.950 kr
Avgift period 1: 2.650 kr

Om du vill boka en plats, vänligen maila helena@landetyoga.se och meddela: kurstid, om du vill boka en period eller båda samt om du vill betala med friskvårdskuponger/Actiway istället för med faktura. Man bokar sig för en särskild kurstid men det går utmärkt att i mån av plats ta igen missade pass på andra tider.

Mat, hälsa och kärlek – allt för ditt inre välbefinnande!

Jag har fått äran att vara med som inspiratör på Leading Ladies event i Västerås den 27/9. Där kommer jag guida deltagarna genom medveten andning och enkla rörelser sittande på stol för att visa att det lätt går att integrera yoga i vardagen. Följ med på mästerkocken Tareq Taylors livsresa i matens universum och lyssna till Itrim- grundaren Birgitta Thörn som ger konkreta verktyg till att lyfta både din livsstil och klimatet på jobbet. Detta toppas med modevisning, underhållning, utställning, bubbel och såklart en massa riktigt sköna ladies. För bra för att missa helt enkelt. Ses vi där? Mer info här.

Höstens kurser

Varmt välkommen till höstens yoga som startar sista veckan i augusti!

Måndagar kl 17.30-19
(ShenDao Hälsocenter) Fullbokad

Måndagar kl 19.30-21 (Vital med yoga)

Onsdagar kl 11.30-12 Djupandning och yoga nidra/djupavslappning (ShenDao Hälsocenter)

Torsdagar kl 10-11.30 (WinWin Yoga)

Torsdagar kl 17.30-19
(ShenDao Hälsocenter) Fullbokad

På 90-minuterskurserna praktiserar vi varierade asana/kroppspositioner, medveten andning och yoga nidra/djupavslappning. (Förutsätter att du har lite yogavana.) Vi utgår alltid från våra egna förutsättningar och dagsform. Det filosofiska temat för hösten är yama och niyama, de yogiska förhållningssätt som inspirerar till att leva ett fredligt, glädjefyllt och balanserat liv.

På 30-minuterskursen vilar du på en madrass i dina vanliga kläder. Jag guidar genom djupandning och yoga nidra/djupavslappning, ett fantastiskt sätt att varva ner och fylla på energidepåerna.

Kursveckor: v 35-51 (med uppehåll v 37 då jag är med en grupp i Italien).

Kursavgift 90-minuterspass: 2.880 kr

Kursavgift 30-minuterspass: 1.280 kr. Drop-in avgift: 100 kr (betalas kontant/med swish).

Anmälan: Till helena@landetyoga.se Meddela kurstid, eventuella fysiska besvär jag bör känna till samt om du vill betala del av avgiften med Actiway/friskvårdskuponger.

Nyare 

Äldre 

-Använd inte fula ord Bamse, säger Skalman.

-Det gör jag aldrig.

-Du sa skynda. Det är det fulaste ord jag vet.